Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/birgittenorrie.dk/public_html/wp-content/themes/Divi-3/includes/builder/functions.php on line 4813
Kontakt | Birgitte Norrie

Kontakt

 

 

Telefon: 21 33 36 39

Telefontider: Mandag-fredag

 

12.00-12.30, hvor jeg sidder ved telefonen.

 

Sekretæren tager telefonen fra kl. 10.30 -12.00.

 

Klinikken er let at finde frem til, hvad enten du kommer med bus, i bil eller på cykel. Vi ligger lige ved Ringgaden i Århus. Buslinjerne 5A, 12 og 15 går til døren. Letbanen holder lige i nærheden. Der er gratis parkering (2 timer) i kælderen under Trøjborgcentret.

 

Gå op på første sal (over Løvbjerg-supermarkedet) eller tag den elevator, der står Til læger og tandlæge på. Her er to lægeklinikker. På første sal: Gå ned ad trappen til psykiater Birgitte Norrie og lægerne Lyngholm og Sandvej. Du skal ikke registrere dig på den elektroniske tavle, idet den udelukkende er til Lyngholm og Sandvejs patienter.

 

Der er bygget oven på Trøjborgcentret, og der er både elevator og trappe op til det nye – men man kommer ikke til førstesalen. Så må man gå ned igen og følge ovennævnte vejledning.

For rutevejledning se kortet nederst på siden.

 

  • Klinikken bruger Lægevejen.dk, når du er begyndt et forløb hos mig. Her kan du sende mig korte beskeder.
  • Hvis du har brug for akut hjælp, har Region Midtjylland et rådgivningsnummer: 7847 0470.
  • Alternativt kan du kontakte lægevagten på telefon 7011 3131.

Meld altid afbud  – da der er så lang ventetid. Så kan en anden patient få din tid.

 

Afbud meldes senest dagen før i telefontiden.

 

Regler for afbud: Afbud accepteres, hvis der er en uopsættelig årsag hertil, f. eks. betydelig sygdom, indlæggelse etc. 

 

Udeblivelser uden afbud: Hvis du udebliver fra samtaler og ikke ringer i løbet af de næste syv dage efter udeblivelsen, vil behandlingsforløbet blive afsluttet. Har du faste tider, eller hvis du har fået flere tider f. eks. til udredning, vil kommende tider blive slettet.